DNLA Expert System - sistemi za merjenje potenciala zaposlenih

Uspeh vašega podjetja v veliki meri določa eno: človeški faktor - vaši zaposleni. Ideje, motivacija in energija, na kratko: mehke veščine vaših zaposlenih predstavljajo ogromen potencial za ekonomsko rast vašega podjetja! Če učinkovito investirate v razvoj vaših zaposlenih, njihova usposabljanja in motivacijo, se vam bo to obrestovalo na mnoge načine. Da bi potencial vaših zaposlenih v celoti izkoristili, je potrebno redno ocenjevanje in neprestan razvoj. Za vas imamo primeren instrument: DNLA – The Discovery of Natural Latent Abilities.

 

DNLA za razliko od drugih testiranj ne meri vaše »osebnosti« in pri vas ne ugotavlja tipičnih značajskih lastnosti. Zasnovan je tako, da prepozna vrzeli in neujemanja med vašimi dejanskimi reakcijami v delovnem okolju in želenim vedenjem (ki je lahko določeno s korporativno kulturo). 

DNLA orodja

 

 

Z DNLA orodji lahko ugotavljamo potencial zaposlenih na vseh poslovnih nivojih.

DNLA Vodstvene kompetence meri vodstvene potenciale posameznika na 25 faktorjih, razdeljenih v tri glavna področja (vodstvene lastnosti, sodelovanje in soglasje ter podjetniška mentaliteta). DNLA Prodajne kompetence preverja šest ključnih faktorjev (kompetenc) znotraj prodajnega procesa, DNLA Socialne kompetence pa 17 faktorjev razvitosti socialnih kompetenc. Poleg tega lahko z DNLA orodji merimo tudi organizacijsko klimo - Zavzetost in Učinkovitost timov.

Z izborom kombinacij orodij lahko pokrivamo merjenje potenciala za celotno strukturo posamezne organizacije. Nastavitve ocenjevanja na več nivojih omogočajo natančno definicijo zahtev, kot ustrezajo vaši organizaciji.