Kdaj se lahko podjetje odloči za samostojno uporabo DNLA sistema?

Podjetja in organizacije izbirajo med dvema oblikama uporabe DNLA Human Resources Expert Systems. Sistem lahko za njih upravljamo zunanji svetovalci, ali pa sistem upravljajo sama (interno). Predlagamo, da nas pokličete in nato skupaj presodimo, katera oblika je za vas primernejša. Vsekakor spodbujamo interno uporabo sistema, ki je za podjetje bolj ekonomična in bolj funkcionalna. Če bi radi DNLA postopke uporabljali v svojem podjetju in pri tem ostali v veliki meri neodvisni ter se odpovedali pomoči zunanje strokovne ekipe in DNLA svetovalcev, vam to seveda omogočimo. Ker gre za delo s strokovnim orodjem, se je potrebno zanj ustrezno izobraziti. Izpolnjevati morate naslednje pogoje:

  • Potrebujete ustrezne strokovne kvalifikacije in temeljna predznanja (npr. psiholog, pedagog ali kadrovski strokovnjak s praktičnimi izkušnjami na ustreznem delovnem mestu),
  • Uspešno morate opraviti izobraževanja in pridobiti licenco za DNLA postopke in module, ki bi jih radi uporabljali,
  • Uspešno morate opraviti izobraževanje za vsebine, ki se nanašajo na poznavanje DNLA. Kakršnakoli vprašanja lahko brez težav naslovite neposredno na nas.