Obstajata dve različni obliki upravljanja sistema. Sistem jim lahko upravljamo zunanji svetovalci ali pa sistem uporabljajo sami.

 

V primeru odločitve za interno uporabo sistema, bomo vaše interne HR strokovnjake usposobili ter certificirali za uporabo sistema.

 

Za vas je primerno zunanje upravljanje sistema, če nimate notranjih resorjev za upravljanje sistema, vendar je temu primerno dražje.

Pri izpolnjevanju testov vam nudimo elektronsko in telefonsko podporo. Nadzorujemo izpolnjevanje vprašalnikov ter upravljamo z arhivom strogo zaupnih podatkov. Na koncu izdelamo poročila ter vam jih dostavimo.

 

DNLA Human Resources Expert Systems lahko upravljajo le osebe z ustreznimi kvalifikacijami in licenco. To še toliko bolj pomembno za izvajanje pogovora o rezultatih, ki je pri DNLA testiranju nujno.

Izobraževanje pred začetkom uporabe DNLA sistema narekuje norma DIN 33430 za poklicna kvalifikacijska presojanja. Roke in cene za vsa izobraževanja za opravljanje licence vam bomo z veseljem posredovali, prosimo pa, da nam sporočite vaše podatke in želje. Poleg enkratnih investicij za uvodna izobraževanja ni potrebno plačati nobenih stroškov za licenco, letnih pristojbin, izpitnih obveznosti ali kaj podobnega! Tudi po opravljenem uvodnem usposabljanju vam bomo pomagali ob morebitnih vprašanjih ali težavah, ki bi se lahko pojavile. Pokličite nas in skupaj bomo presodili, katera oblika je za vas bolj primerna.